Hungarian English German
Facebook Twitter 

Kedves Látogatónk!

Itt egyedileg készített ajándékot találsz, mely faliképek és szobrok élethűen, három dimenzióban örökítik meg a pillanatot.

Lehet újszülött ajándék, gyermekajándék, nagymama ajándék, családi ajándék, nagyszülőknek, születésnapra, karácsonyra, névnapra, keresztelő, anyák napjára, házasságkötésre, házassági évfordulóra.

Igazi különlegesség apának!

A BABA oldalon megtalálod a kéz és lábszobrokat a babáktól egészen a nagypapáig. A lenyomat készítés a baba kéz lábról az első mozzanat, mely kézlenyomatról és  láblenyomatról gipszlenyomatot vagy gipszszobrot készítünk.

Te is állatbarát vagy? Találsz kedvencedről készített emléket, mely egyedi tappancs lenyomat faliképben. A KEDVENC oldalon láthatod milyen egyedi és különleges ajándékkal lepheted meg magad.

A házasságkötés felejthetetlen pillanatait elevenítheted fel mindig, amikor rápillantasz. Az ESKÜVŐ oldalon a párnak szóló egyedi képszobor ajándékot találsz!

Extra kívánságot is teljesítünk! Az EXTRA oldalon egyedi megoldásokat, különleges kívánságokat találsz: gipszszobrot, kéz és lábszobrot egyedi kialakítással

 

BEJELENTKEZÉS, időpont egyeztetés: +3620-997-0002

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.


 

Naptárkészítő